KİLİS / MERKEZ - MEHMET FERHAT KOÇARSLAN İLKOKULU

MEHMET FERHAT KOÇARSLAN İLKOKULU

Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Mahallesi Çukur Sokak No16 Merkez/KİLİS
Vizyon
Öğrencilere ve velilere eğitimin günümüzdeki önemini ve vazgeçilmez olduğunu kabul ettirip, öğrencilerin başarı düzeyini il ve çevre bazında arttırmak için çalışmalar yapıyoruz. Dürüstlükten ayrılmayan,doğru söyleyen, insanlarla iyi ilişkiler kuran,Vatanını ve Milletini seven saygılı,sorgulayan öğrenciler yetiştirmek istiyoruz. Eğitimin sürekliliği ilkesine uygun olarak, okulun toplumun gelişip ilerlemesine önderlik yapabilmesinin düzeneğini hazırlamak, toplumsal yaşamın odağına yerleştirmek; toplumsal ve sanatsal olaylara ilgi duyan, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş duyarlı bireyler yetiştirmek için uğraş veriyoruz. Okulun fiziki yapısını bizden sonra geleceklere (öğrenci ve öğretmenlere) rahat çalışacakları bir şekilde bırakmak istiyoruz.
Misyon
İnsan haklarına saygılı,demokratik düşüncelere sahip,kalıcı izli olumlu davranış değişiklikleri gösteren,bilginin yanında temizlik,görgü,ahlak, dürüstlük,el becerileri, spor gibi konuları öğrencilere kazandırarak; çevrenin değişimine katkıda bulunmak ve orta öğrenime öğrenci yetiştirmek. Bütün bu çalışmaları kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda belli bir program ve plan içerisinde yapmaktır.
Öğretim Şekli :İkili
07:30-12:10 12:20-17:00
Doğalgaz
ADSL (16 Mbit ve üzeri)